Rijswijk – Te Werve

Rijswijk – Te Werve

De woningen

De komende tijd komen er in de wijk Te Werve (bijvoorbeeld op de Karel Doormanlaan) in Rijswijk meerdere woningen beschikbaar om tijdelijk in te wonen. De woningen zijn tussen de 60m2 en 90 m2 groot. Je hebt dus een eigen keuken en badkamer. De meeste appartementen hebben drie slaapkamers, sommige hebben er twee. De woningen zullen veelal in kale staat worden ogeleverd.

Mocht je meer van de woningen willen zien, klik dan hier!

Voor wie?

Je kan er alleen wonen of samen met een vriend of je partner. Je mag niet teveel verdienen. Kies je er voor om alleen te wonen, dan mag je maximaal € 24.075,- per jaar verdienen. Ga je met iemand wonen, dan mag je samen niet meer dan € 32.675,- per jaar verdienen. Kortom, de woningen zijn dus ideaal voor allerlei soorten studenten van het ROC, MBO, HBO, WO,  en voor PhD Interns uit binnen- en buitenland.

Prijzen en huurtoeslag

In de onderstaande tabel kan je de prijzen vinden die relevant zijn. Nuts (gas, water & licht) moet je zelf regelen. Huurtoeslag kan per persoon verschillen, afhankelijk van je persoonlijke situatie, op de website van de overheid kan je hiervoor een grove berekening voor maken.

Procedure inschrijving

Om in aanmerking te komen moeten we controleren of je voldoet aan de criteria. Dus als je interesse hebt, stuur dan een email naar rijswijk@wolfhvg.nl met de titel :

” Te Werve inschrijving documenten – (Jouw naam)”

Zorg dat de benodigde documenten als bijlage aan je mail zijn toegevoegd. Welke documenten dat zijn kan je in de tabel hieronder vinden.

Vereiste Documenten

Misschien lukt het niet om alles toe te sturen. Maar hoe completer, hoe beter.

Video tour

Klik op 1 van de onderstaande video tours om deze te bekijken.

Gallerij van woningen

Klik op de onderstaande foto’s om deze te openen.