Zelf doen

Wolf Property Management Platform

Het Wolf Property Management Platform (Wolf PMP) maakt het mogelijk de juiste informatie rondom de (ver)huur en het beheer van woningen te delen en te beheren. Zo krijgt iedereen die betrokken is bij deze processen het actuele en volledige inzicht. Dit innovatieve en gebruiksvriendelijke platform biedt gebruikers een optimale balans tussen standaardisatie en flexibiliteit.

Lagere bedrijfslasten

Met Wolf PMP zijn bijna alle administratieve processen geautomatiseerd. Uw verhuur- en beheerprocessen kunnen daarom met minder manuren en effectiever worden georganiseerd. Denk aan het maken van afspraken voor bezichtigingen, onderhoudsklussen of opzeggingen.

Hogere huurderstevredenheid

Huurders kunnen al hun zaken snel en eenvoudig regelen met Wolf PMP. Zaken als betalingen doen, meldingen doorgeven of een verzoek neerleggen gebeurt online met een druk op de knop, via computer of smartphone.

Meer huurinkomsten & passend toewijzen

Met Wolf PMP beschikken medewerkers, woningzoekenden, huurders, samenwerkingspartners, accountants en andere betrokkenen altijd en overal over dezelfde up-to-date informatie. Bovendien heeft de gebruiker alle relevante informatie snel op één scherm. Hierdoor bent u minder tijd kwijt aan administratie, en houdt u meer tijd over voor uw huurders.

Hogere bezettingsgraad

Huuropzeggingen zijn dankzij het transparante platform heel eenvoudig te verwerken. Bovendien geeft Wolf PMP direct inzicht in het aantal (gescreende) woningzoekenden dat (online of bij een bezichtiging) heeft aangegeven interesse te hebben in het type woning dat vrijkomt.

Lees meer over Wolf PMP op onze Wolf PMP website.