Wolf Huisvestingsgroep is expert in het verhuren en beheren van woningen voor een diverse groep huurders zoals jongeren, studenten, senioren, gezinnen, expats en statushouders. Wij verhuren zowel zelfstandige als onzelfstandige woningen, op basis van reguliere en tijdelijke huurcontracten. Wij werken in krimpregio’s en in steden met lange wachtlijsten. Ook hebben wij ervaring met sociale (DAEB) huur en met de vrije sector, evenals met nieuwbouw en met leegstandsbeheer; voormalige lege panden die een (tijdelijke) woonbestemming hebben.

Verhuur en beheer

Verhuur en beheer wordt ook vaak Property Management genoemd. De disciplines die hierin van oudsher in terugkomen zijn commercieel, technisch, financieel, administratief en facilitair beheer. Wij verzorgen hiernaast ook de (online) marketing.

Lees verder

Herbestemmen & leegstandsbeheer

Wij denken het beste herbestemmings- en leegstandbeheerbedrijf van Nederland te zijn. Wolf Huisvestingsgroep is niet voor niets dé adviseur van Tweede Kamerleden op het gebied van kraken en leegstand namens de leegstandbeheerbranche. We staan hierin bekend om onze ruime kennis en ervaring.

Lees verder